Zafer Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Dr. Tahsin Biner, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, Alanya'nın trafik sorununu kökten çözecek projesini açıklamıştı. Biner, projesi kapsamında Alanya sokaklarını tek yön yapmayı ve çevre yolunda Devlet Hastanesi, Metro ve Alanyum Kavşağı gibi gerekli yerlere battı-çıktı yapmayı planlıyor.

BİNER HAKLI ÇIKTI

Akkaya çağrı yaptı: Alanya’da bu sorun acilen çözülmeli Akkaya çağrı yaptı: Alanya’da bu sorun acilen çözülmeli

Metro Kavşağı'ndan gelen görüntüler, Biner'in projesinin ne kadar gerekli olduğunu gözler önüne serdi. Kavşakta adeta kilitlenen trafik, Alanya'nın trafik sorununa acil çözüm gerektiğini gösteriyor.

MEVCUT BELEDİYE SORUNU ÇÖZEMEDİ

Dr. Tahsin Biner, yaptığı açıklamada "Alanya'da trafik sorunu her geçen gün artıyor. Metro Kavşağı da bu sorunun en önemli örneklerinden biri. Mevcut belediye tarafından yapılan çalışmalar sorunu çözmedi, aksine daha da karmaşık hale getirdi. Biz, Zafer Partisi olarak Alanya'nın trafik sorununu kökten çözeceğiz. Alanya sokaklarını tek yön yapacağız ve çevre yolunda da Devlet Hastanesi, Metro ve Alanyum Kavşağı gibi gerekli yerlere battı-çıktı yapacağız. Bu projeyle birlikte trafik sorununun büyük ölçüde çözüleceğine inanıyoruz" dedi.