Geçtiğimiz günlerde Gazete Alanya’nın gündeme taşıdığı “Alanya'da pes dedirtti! Evli adam, sevgilisiyle düğün yaptı” şeklindeki haber uzun süre gündemden düşmedi. 4 çocukla evde tek başına kalan, resmi nikâhlı 32 yaşındaki eşi Hacer Demir ise sessizliğini bozdu. 2014 yılında iş için gittiği Manavgat’ta Hacer Akdağ ile tanışan Alanyalı iş insanı 42 yaşındaki Mustafa Demir, kısa süre sonra evlenme kararı alarak düğün yapmadan resmi nikâhla evlendi. Demir’in eşi Hacer’den 9, 7, 5 ve 3 yaşında olmak üzere 4 çocuğu oldu.

GÖRÜMCE TANIŞTIRMIŞ

Mehmet Şahin yine ilgi odağı oldu Mehmet Şahin yine ilgi odağı oldu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren F.D., yakın arkadaşı olan güzellik uzmanı Serap Bişkin’i abisi Mustafa ile tanıştırdı. Kaynana Zehra Demir iddialarına göre ‘Sevgili adayı’ Serap’ı yengesi Hacer Demir’in evine getiren F.D., oğlu Mustafa ile önce arkadaş sonra sevgili olmalarını planlı yaptığını ifade etti.

DÜĞÜNÜ SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİ

4 çocuk annesi Hacer Demir, eşinin sevgilisine yaptığı düğünü sosyal medyadan öğrendiğini ifade ederken, ‘’Resmiyette biz evliyiz. Nasıl olur da böyle düğün yapabiliyor. Kanunlarda böyle bir hak var mı? Biz evlenirken bana gelinlik dahi giydirmedi. Ben ona dünyalar güzeli 4 evlat verdim. Yaptıkları sahte düğünün fotoğraflarını, takılan pırlanta yüzüğün fotoğraflarını, çok iyi bir iş yapmış gibi utanmadan sosyal medyada paylaşmışlar’’ dedi.

“TİKTOK’DA PAYLAŞMIŞLAR”

Mustafa, sevgilisi Serap Pişkin’le yaptığı düğünün ardından Serap Pişkin olan soy ismini Demir yaptı. TikTok’ta yapılan paylaşımları gören Mustafa’nın nikahlı eşi Hacer Demir ‘’Bizimkiler eğlenmeye gittikleri yerde dans etmişler. Bu anı fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşmışlar. Utanmadan birbirlerine ‘Seni yaratan Allah’a kurban olurum, hayatımın ışığı mutluluğu. Canımsın seni seviyorum’ şeklinde iltifat yağdırmışlar. İkinizde Allah'ınızdan bulun” dedi.

“EL KADAR ÇOCUKLARINA ACI”

Üzüntülü eş Hacer ‘’Mustafa benim gençliğimi elimden aldı. Önce çok güzel hayaller kurduk, sonra beni hayal kırıklığına uğrattı. Bana acımıyorsa, el kadar çocuklarına da mı acımıyor? Senin ve sevgilin Serap’ın peşini bırakmayacağım. Sizi bütün Türkiye’ye rezil edeceğim ve bütün kanuni yollardan her ikinizden de hem çaresiz çocuklarım, hem de kendi hakkımı alacağım’ şeklinde konuştu.