Kestel mahalle muhtarlığına geldiği ilk günden itibaren çalışkanlığı ve mahallesinin sorunlarıyla ilgilenmesiyle dikkat çeken muhtar Muhterem Şimşek, gerçekleştirdiği ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’ programıyla bir kez daha farkını gösterdi. Muhtar Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kestel Mahallesi’nde bulunan okul müdürleri ve öğretmenler ile Dimçayı Göl Piknik’te akşam yemeğinde bir araya geldi.

“ŞÜKRANLARIMI SUNARIM”

Muhterem Şimşek, “Bu güzel akşama katılımları ile değer katan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunarım. Başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutlarım. Katılımları ile bizleri onurlandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, ALKÜ Genel Sekreteri Hüseyin Er’e, Tüm Okul Müdürlerimize, Azalarıma, Emekli Öğretmenlerimize, okul aile birliği başkanlarıma, bu özel akşama katılımları ile değer katan tüm misafirlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

GÖL PİKNİK AİLESİNE TEŞEKKÜR

Alanya'da Kolcuoğlu ve Duman nişanlandı Alanya'da Kolcuoğlu ve Duman nişanlandı

Her şeyin kusursuz olduğu ve bolca ikram seçeneğinin bulunduğu görkemli gecede başarılı ve çalışkan Muhtar Şimşek, geceye katılanlarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi. Şimşek “Bu güzel organizasyona eksiksiz şekilde ev sahipliği yapan Dimçayı Göl Piknik ailesine de ayrıca teşekkür ederim” dedi.