Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i tebrik etti. Durusoy, mübarek ayda gelenekleri yaşatalım tavsiyesinde bulundu. 

Ramazan-ı Şerif'in insanlar arasında dayanışma, tanıyıp tanımadığımız insanlar ile paylaşma ve infak duygularının zirveye ulaştırdığına vurgu yapan Durusoy, “Dostluk ve kardeşlik hislerinin yoğunlaştığı, yardımseverliğin, cömertliğin arttığı huşu içimde ibadetlerin yapılmasına daha çok gayret gösterildiği hasretle beklediğimiz aya kavuştuk. Bizi bir araya getiren iftar sofralarının, birlik, beraberlik ve millet olma bilincimizin, hayırsa yarışma gayretimizi. artarak pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

EMANETİ YAŞATALIM

Yardımsever İş Dünyası temsilcilerine Ramazan ayında Zimem (Veresiye) Defteri uygulamasıyla yardımlaşma ve dayanışmayı artırılmasını tavsiye eden Durusoy, “Osmanlı’dan aldığımız en güzel emanetlerden olan borcu ödeyen ile borcu ödenen bir birbiri bilmediği veresiye defteri geleneğini sürdürelim” çağrısında bulundu.

BAYRAMA KAVUŞMAK DA NASİP OLSUN

Alanya'da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı Alanya'da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı

Durusoy, “Öncesi rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın, hepimiz için huzurlu ve bereketli geçmesini diliyorum. Cenabı-ı Hak, yaptığımız ve yapacağımız yardımları kabul eylesin, bizlere, Ramazan Bayramı’na kavuşmayı nasip etsin.' Dedi.