HABER – Muammer SOYLU

Alanya’nın Avsallar Mahallesi’nde Türk ve Dünya Turizmi Muhafazakar İslami Oteller arasında konaklama konseptiyle hizmet veren Modern Saraylar Luxury Suite Residence,  müşteri talep ve beklentilerini zamanında karşılayarak kaliteli hizmet veriyor. “Ev rahatlığında aile sıcaklığını hissettiren bir tatil” sloganıyla Muhafazakâr İslami Oteller arasında yer alan Modern Saraylar Luxury Suite Residence, 20 dönüm geniş arazi üzerinde, sahil ve plajının orman içinde olduğu yeşil ve mavinin birleştiği, 276 saray konseptli odası ile alkolsüz her şey dahil aile oteli olarak harika bir tatil deneyimi sunuyor.

EV RAHATLIĞIYLA AİLE SICAKLIĞININ BİRLEŞTİĞİ BİR TATİL

Modern Saraylar Halal Luxury Suite Residence Resort Genel Müdürü İsmail Özcan, yaptığı açıklamada “Covid-19 salgını ile başlayan, orman yangınları ve asrın felaketi 11 ilde yıkıcı hasarlara neden olan depremlerin ardından bu yıl özellikle 24 saat ultra her şey dahil konsepti uyguluyoruz. Otelimizde sokak lezzetleri, gece büfesi, katkısız doğal ürünler kullanmaktayız. Amacımız bütün misafirlerimize unutamayacakları bir tatil verebilmek” dedi.

HER KESİME ÖZEL HİZMET

Tesisimiz, saray mimarisi tarzında 5 blok olarak yapılandırılmıştır. 57 m2'den 156 m2'ye varan seçenekleriyle odalarımız ailelere geniş ve rahat konaklama imkânı sunmaktadır. Modern Saraylar Luxury Suite Residence, özel havuz, spa, sauna, hamam ve buhar odası, beylere özel havuz gibi hizmetleri ön planda tutuyor. Çocuklara özel kesimde ise oyun alanları, mini kulüp, çocuk havuzu ve aquapark hizmetleriyle göz kamaştırıyor.

MUHTEŞEM DENİZ & KUMSAL

Otel Alanya/Antalya'nın en iyi kumsalı ve denizine ev sahipliği yapan İncekum’da yer alıyor. Bay, bayan ve karma (bayanlar için tesettür mayo zorunluluğu vardır) olmak üzere tesise ait 3 adet plaj bulunmaktadır. Bayanlar için plajımızın içinde ayrıca wc, soyunma kabinleri, güneşlenme alanları ve snack restoranımızda yiyecek-içecek hizmetimiz mevcuttur. Sadece bayan misafirlerimizin kullanımına sunulmuş olan plajımızda tüm yorgunluğunuzu atarak huzurlu bir tatil geçireceksiniz. Plajımızda çocuklar için oyun parkımızda bulunuyor.

LEZZETİ YEMEKLER MODERN SARAYLARDA SİZİ BEKLİYOR

Tatilini muhafazakâr ailelere İslami oteller ve tesettür otel seçenekleri için Modern Saraylar’da kullanan tatilciler; Türk ve Dünya Mutfağının en güzel lezzetleriyle harika bir tatil deneyimi yaşayacaklar. Ana restoran sabah kahvaltı, öğlen, akşam ve gece yemeklerinde hizmet vermektedir. Osmanlı mutfağının en özel menüleri açık büfe sunulmaktadır. 700 kişilik kapasiteye sahip restoranda ünlü şeflerin özenle hazırladığı yemeklerin tadına doyamayacaksınız. Sahil restoranını 12.00-16.00 saatlerinde snack menümüzden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Dilerseniz sahil restoranımızda Alakart (ekstra ücretli) menümüzden (serpme kahvaltı ve birbirinden lezzetli et ve balık çeşitleri) 09.00-22.00 saatleri arasında hizmet alabilirsiniz.

Hacı Osman Üçdan: “Alanya’da bayram hareketli geçiyor” Hacı Osman Üçdan: “Alanya’da bayram hareketli geçiyor”

MODERN SARAYLAR BİR AYRICALIKTIR

Modern Saraylar Halal Luxury Suite Residence Resort tam hayal ettiğiniz gibi, dinlenmeniz ve ideal bir tatil için muhteşem bir fırsattır. Bay, Bayan ve Aile misafirlerimiz için ayrı ayrı düşünülmüş özel plajlar, açık ve kapalı havuzlar, cami ve Spa Merkezimiz ile Alternatif Tatilin Yeni Saraylısı olan tesisimizin amacı insana ve doğaya saygılı yeşil binalar ve yerleşkeler yaratarak dünyamızın daha yaşanabilir olmasını sağlamayı amaç edinmiş LEED Altın sertifikalı (Yeşil Bina) Türkiye'deki ilk muhafazakar konsept otelidir. İncekum plajında 500 kişilik restoranımız 18.00’a kadar hizmet vermektedir. Özel olarak hazırlanmış menümüzden dilediğiniz yemeği ücretsiz olarak sipariş verebilirsiniz. Restoranımız 19.00’dan sonra Alacarte olarak ücretli hizmet vermektedir. Plajımız 1 Nisan - 31 Ekim tarihleri arasında hizmet vermektedir.