Fuarda Tekinoğlu'nu firma sahibi Hasan Tekin temsil etti. 1500'den fazla firmanın yer aldığı fuarda Tekinoğlu, yeni sezon koleksiyonlarını ve trend tasarımlarını Alanyalı müşterilerine sunmak için hazırladığı birbirinden şık takıları sergiledi.

ALANYALILAR GÜZEL MÜCEVHERLERİ HAK EDİYOR

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hasan Tekin, "Fuar son derece güzel geçti. 1500'den fazla firma ve markanın katıldığı fuarda mücevher koleksiyonlarını, trend tasarımlarını ve sektöre ilham olacak yenilikleri bir araya getirdik. Alanya halkı en güzel ve en kaliteli mücevher ürünlerini hak ediyor. Fuarda yer alan yeni model ve tasarımları Alanyalı müşterilerimize sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Turist sayısı azalacak: Alanya'da uçak biletlerine zam geldi Turist sayısı azalacak: Alanya'da uçak biletlerine zam geldi

YENİ TAKILAR YOLDA

Pırlanta tektaş yüzük, pırlanta kolye, küpe, bileklik, gerdanlık, altın kolye ve yüzük gibi son teknoloji ile üretilmiş birbirinden şık yeni model çeşitleriyle iddialı takılarını Alanyalı müşterilerine sunmak için fuarda olduklarını belirten Tekin, "Mücevher tasarımı ve kuyumculuk, günümüzde yeni modalarla birlikte değişen ve gelişen bir sektördür. Alanya'daki müşterilerimize uygun fiyatlı ve yeni ürünlerimizi temin etmek adına İstanbul Jewelry Show fuarına katıldık. Geniş ürün yelpazesinde üretilen değerli takıları Alanya'ya getirdik. Yeni ürünlerimizi görmeleri için müşterilerimizi Tekinoğlu Kuyumculuğa bekliyoruz" şeklinde konuştu.