Alanya'da şehitler için gıyabi cenaze namazı Alanya'da şehitler için gıyabi cenaze namazı

Alanya'da yaşanan iki rezalet olaydan ilki, sokak ortasında c*nsel ilişkiye giren çift olurken diğeri ise 5 esnaf tarafından Rıhtım'da darp edilen bir kişinin görüntüleri oldu. Şehir güvenliği ile ilgili ciddi sorulara yol açan olaylarla ilgili içerikler, sosyal medyada defalarca kez tıklanarak rekor kırdı. Alanya’da polis merkezinin oldukça yakınında gerçekleşen iki olayla ilgili vatandaşlardan bazıları eski emniyet müdürü Turgay Çalışkan ve eski Alanya Belediye başkanı Hasan Sipahioğlu’na gönderme yaparken, bazıları ise Alanya’nın yaşanmaz bir şehre dönüştüğünden bahsetti.

“ALANYA’DA C*NSEL İLİŞKİ 2 AY ÖNCE YAŞANDI”

Olaylarla ilgili gelen baskılara dayanamayarak açıklama yapmak zorunda kalan Ürkmezer, “O bölgede hem polis hem zabıta devriyeleri var. C*nsel ilişki olayı 2 ay önce oldu. Yeni kamuoyuna yansıdı. Soruşturma açtık. Kavga olayıyla ilgili gözaltı işlemi yapıldı. İki taraf da şikayetçi olmadı. Yine de Savcılık mevcutlu talep etti” dedi.

GÖREVDEN Mİ ALINACAKLAR?

İlçede yaşanan rezaletlerin Twitter’da yüzbinlerce yorum almasının ve Ekşisözlük gibi mecralarda gündem olmasının ardından Ankara’nın gözü kulağı Alanya’ya çevrildi. Yaşanan asayiş sorunlarıyla ilgili olarak başta Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’le Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat’ın görevden alınabileceği gelen duyumlar arasında…