Yabancılar Meclisi, yeni yönetimle ilk toplantısını yaptı Yabancılar Meclisi, yeni yönetimle ilk toplantısını yaptı

Son seçimlerde aldığı seçim mağlubiyetiyle Alanya’da son parti haline gelen Alanya İYİ Parti Teşkilatı’nda entrikalar bitmek bilmiyor. Başkan Şefik Bahçe, kullandığı dereceli gözlüğünün üzerine eline aldığı büyüteç mercekle “Alanya mercek altına” şeklindeki açıklamasından sonra da ‘’Öncelikle herkesin bilmesi gerekir ki İYİ Parti hiçbir politikasını kimsenin ticaretine veya özel hayatına göre geliştirmez, maddi kazanç/kayıp gözetmeksizin propagandalarını üretir. Hele ki konu şehrimizi ilgilendiriyor ise hiçbir şekilde geri durmayız” demiş ve ardından Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Uyar'ı görevden almak için düğmeye basmıştı.

UYAR “TAMAMEN YALAN VE İFTİRA”

Alanya’nın genç ve başarılı iş insanı, İYİ Partili Fatih Uyar, İlçe Başkanı Şefik Bahçe’nin ilk kez yapılacak teşkilat başkanlık seçiminde kendisine rakip olacağı için korku yaşadığını, kendisi aleyhine Bahçe tarafından yapılan açıklamaların iftira olduğunu ifade etti. Uyar açıklamasında "İYİ Parti İlçe Başkanı'nın yapmış olduğu zorunlu açıklamanın yine her zaman olduğu gibi başkaları tarafından hazırlandığı ve açıklamaya zorunlu bırakıldığı açıkça anlaşılmaktadır. Şahsım adına yapmış olduğu açıklama tamamen yalan ve iftira içermektedir’’ dedi.

“TEKRAR KENDİM ATANACAĞIM”

İYİ Parti Alanya Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Uyar, “Şefik Bahçe yaptığı açıklamanın aksine parti binamızda baş başa yapmış olduğumuz görüşmede kendisinin bazı haberleri yapması gerektiğini ifade etti. Hatta zamanı geldiğinde teşkilatı ve yönetimi komple elden geçirip kendi yönetimini kuracağını ve böylece isteneni yapmak zorunda kalmayacağını belirtti. Yeniden atama olmayacağını eğer olursa da kendisinin atanacağını, Ankara ile gerekli görüşmeleri yaptığını söyledi. ‘Bazı duyumlar alıyorum senin adaylık gibi bir düşüncen olmasın sakın’ dedi” ifadelerine yer verdi.  

İHRAÇ ETMEKLE TEHDİT ETTİ

Fatih Uyar, aklından geçenleri ve düşüncelerini hiç saklamadan gerçek bir dille Başkan Bahçe’ye ifade ettiğini belirterek ‘’Bende kendisine eğer kongre olursa demokratik hakkım olan ilçe başkan adayı olacağımı ve şuan partideki bölünmeden kaynaklı rahatsızlığımı bildirdim. Bunun üzerine Şefik Bahçe bana ‘Senin adını hiçbir şekilde başkan adayı olarak duymak istemiyorum. Aksi takdirde partiden ihraca kadar giderim’ diyerek tehdit etti. Bende kendisine demokratik hakkımı sonuna kullanacağımı beyan ederek ayrıldım. Aramızdaki konuşma tamamen bundan ibarettir. İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda birlik ve beraberlik içerisinde olunması gereken bir dönemde kendisine yakın bazı basın gruplarına gerçeği yansıtmayan yalan haberlerle kamuoyunu meşgul eden ilçe başkanımız ve teşkilatımız adına hepinizden özür diliyorum" dedi.