Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Güzelbağ ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile ilgili olarak geçen hafta Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek  Böcek’ten destek istemişti. Erdem, yaptığı açıklamayla imar planı değişikliklerinin mecliste oy birliğiyle kabul edildiğini söyledi. Erdem, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin pazartesi günü yapılan meclis toplantısında imar komisyonuna havale edilen Güzelbağ ALTSO Küçük Sanayi Sitesi 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri bugün yapılan ikinci oturumda oy birliğiyle kabul edildi” dedi. 

“SIRADA PARSELASYON VAR”

Hasan Uyar’dan dinlenme tesisi müjdesi Hasan Uyar’dan dinlenme tesisi müjdesi

Erdem, bundan sonraki süreci de değerlendirdiği açıklamasında, “Bundan sonraki süreçte planların değişiklik olan kısımları ilgili belediyelerde 30 gün müddetle askıya çıkarılacak. Askıya çıkan kararlara itiraz gelmezse yarım kalan 18. madde uygulaması devam ettirilerek yine ilgili belediyelerin encümenlerinden alınacak kararların ardından, bu kez parselasyon planı askıya çıkacak. Parselasyon planlarının askı işlemlerinin tamamlanmasına müteakip dosya kadastro müdürlüğüne kontrole gönderilecek. Kontrol işlemlerinin ardından tapu tescil işlemleri yapılarak tapular ilgililerine teslim edilecek” diye konuştu.

BÖCEK VE YÜCEL’E TEŞEKKÜR ETTİ

Böcek’e ve meclis üyelerine teşekkür eden Erdem, “Geçtiğimiz hafta Antalya’ya giderek Böcek’ten konuyla ilgili destek istemiştik. Kendisine Alanya ziyaretinde de konudan bahsedip yapılması gerekenleri değerlendirmiştik. Bu hafta mecliste imar planı değişikliklerinin onaylanması bizleri çok mutlu etti. Böcek’e, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere tüm meclis üyelerine ve projeye geçmişten bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah adım adım engelleri aşarak bu projemizi Alanya’mıza hep birlikte kazandıracağız” ifadelerini kullandı.