Eğlence doruğa ulaştı: Alanya'da en renkli festival Eğlence doruğa ulaştı: Alanya'da en renkli festival

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her yıl olduğu gibi bu yıl da Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan kurban kesim yerlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

4 BÖLGEDE ÜCRETSİZ KESİM HİZMETİNE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan ücretsiz kesim yerleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar, profesyonel kasaplar tarafından steril bir ortamda kesim işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirme fırsatı buluyorlar. Başkan Yücel de vatandaşları Mahmutlar, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Eşgilik ve Payallar Mahallesi’nde oluşturulan kurban kesim yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Başkan Yücel ziyaretleri değerlendirerek; “Vatandaşlarımız için hazırladığımız kurban kesim yerlerimiz Mahmutlar, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Eşgilik ve Payallar’da ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bu noktalarda aralıksız çalışarak vatandaşlarımızın rahat bir şekilde dini vecibelerini yerine getirmesini sağlıyoruz. Bizler de kesim noktalarımızı ziyaret ettik ve bu güzel günde vatandaşlarımızla buluştuk. Hem denetimlerimizi gerçekleştirdik hem de vatandaşlarımızla bayramlaştık. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi.