Alanya’da iskele kavgasına açıklama geldi Alanya’da iskele kavgasına açıklama geldi

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt sezonunun başlaması ile doğu, batı mahalleleri ve yayla yollarında eş zamanlı olarak dört koldan başlattığı asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN YÜCEL: ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ MERKEZDEN YAYLALARA DEVAM EDİYOR

Mahmutlar Mahallesi Kılıçaslan Caddesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, iki sathi kaplama iki sıcak asfalt ekibi ile merkez, beldeler ve yayla yollarında asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Başkan Yücel, “Asfalt sezonunun gelmesiyle birlikte şehrimizin muhtelif yerlerinde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. 4 koldan merkezde, beldelerde, köylerde ve yaylalarda asfalt çalışmalarımızı yürütüyoruz. Asfalt sezonunun sonuna kadar şehrimizdeki tüm caddelerde iyileştirme ve yenileme çalışmalarımız sürecek.  Ayrıca yeni açılan yollarda mutlaka asfalt çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Mahmutların en önemli caddesi olan eski Konya Taşkent Yolu, şimdiki adıyla Kılıçaslan Caddesi’nin tüm altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldığını belirten Başkan Yücel, “Hem vatandaş ve esnaflarımıza, özellikle bu bölgenin okul yolu olması nedeniyle öğrencilerimize konforlu bir caddeyi sunuyoruz. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

MUHTAR AHMET TOP: TOZDAN VE ÇAMURDAN KURTULDUK. BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top ise yolun bir yıl önce imara açılarak hızlı bir şekilde altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Bugün önemli bir caddemize asfalt yapılıyor. Çamurdan tozdan kurtuluyoruz. Alanya Belediyesi tarafından sıcak asfalt yapılıyor.  Öncelikle başkanımıza ve bu 50 derece sıcaklıkta çalışan kardeşlerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.