Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

Olay Alanya’nın Tosmur Mahallesi Aysel Manyas Apartmanı’nda yaşandı. İddialara göre apartman görevlisi Fadime Arı’ya işverenleri 3 yıl yerine 1 yıllık sigorta girişi yaptılar. 3 senelik çalışma sürecinde 400 gün bile sigorta yapılmadığını belirten Arı, gittiği Sosyal Güvenlik Kurumu’nda da (SSK) hak iddia edemedi.

DAVACI OLDU

Arı, bu durumun kendisini mağdur ettiğini ve hakkını aramak için dava açtığını belirtirken, “Sadece tazminatımı verdiler. Ondan sonra 3 yıllık sigortamı hiç yapmamışlar. Bende bunlardan davacı oldum” dedi. Dava sürecinde de birçok zorlukla karşılaşan Arı, dava açtıktan sonra elektrik ve suyunun kesildiğini, bu nedenle karanlıkta kaldığını ifade etti.

SONUÇ ALAMADI

Ayrıca Arı, çocuklarının eğitimine de engel olduklarını belirtti. Sigortasının yetersiz olması nedeniyle işsizlik maaşı alamayan Arı, bu durumu savcılığa bildirdiğini ancak henüz bir sonuç alamadığını söyledi.