Fenercioğlu: “Alanya’da sektör durma noktasına geldi” Fenercioğlu: “Alanya’da sektör durma noktasına geldi”

Düzenlenen bu etkinliğe Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Prof. Dr. Erhan Arıklı, Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tekçe ve gayrimenkul sektörünün diğer önemli isimleri katıldı.

Prof. Dr. Erhan Arıklı, KKTC’nin bir yatırım cenneti olduğunu ve Fenercioğlu ailesinin bu cenneti erken keşfettiğini belirtti. Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, önümüzdeki ay Gaziveren bölgesinde başlayacakları ve toplamda 3 bin konutluk bir yaşam alanı oluşturacak “Coastal Heaven” projelerini tanıttı. Ayrıca önümüzdeki yıl Türkiye’nin birçok noktasında ve İspanya’da yeni projelerinin olacağını belirtti.

Aycan Fenercioğlu, Aralık ayının ilk haftasında Neo Portföy ile birlikte arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonlarının tanıtımını yaptıklarını ve her bir fon için büyüklük hedeflerinin 500 milyon TL olduğunu belirtti. Yakında Lüksemburg’ta açıklayacakları gayrimenkul yatırım fonunun müjdesini verdi ve acentelere özel geliştirdikleri e-rezervasyon platformu hakkında bilgi verdi.

GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tekçe, Kıbrıs’ın önümüzdeki 10 yılda çok daha fazla büyüyeceğini ve Fenercioğlu’nun ahlaklı ve ilkeli iş yapma modelinin sektöre rol model olacağına inandığını belirtti.