Alanya Üniversitesi 20 akademisyen arıyor Alanya Üniversitesi 20 akademisyen arıyor

Alanya'da Sugözü İlköğretim Okulu yanında, Psikolog Şeyda Saraç Ergin ve Çocuk Gelişimi Uzmanı Miray Göktaş'ın açtığı atölyede çocuklardan yetişkinlere kadar herkes resim, sanat ve atölye çalışması yapabilecek.

Ailelerin büyük ilgi gösterdiği açılış, iş ve sanat dünyasını bir araya getirdi. Psikolog Şeyda Saraç Ergin ve 
Çocuk Gelişimi Uzmanı Miray Göktaş açılışta yaptıkları konuşmalarda, "Bilgi ve tecrübelerimizi çocuklar, gençler ve büyükler olmak üzere herkesle paylaşmak ve birlikte bir şeyler üretmek için yola çıktık. Her yaş grubundan insanları sanatla buluşturmayı ve yaratıcılıklarını keşfetmelerini teşvik etmeyi hedefliyoruz. Çocuklar, yetişkinler ve aileler için özel olarak tasarlanmış gruplarımızla, sanatın eşsiz gücünü keşfetmek için bir araya geldik. 
Çocuklar için, hayal güçlerini serbest bırakabilecekleri, gün içerisinde ekrandan uzak doğal uyaranlarla vakit geçireceği, renklerin ve formların dünyasında eğlenceli ve öğretici deneyimler sunuyoruz. Yetişkinler için, sıradanı unutup streslerini azaltabilecekleri kendi benzersiz sanat eserlerini yaratmaları için ilham verici bir ortam sağlıyoruz. Ailelerle birlikte ise sanatın birleştirici gücünü keşfedip birlikte unutulmaz anılar oluşturuyoruz. Bizimle birlikte sanatın büyülü dünyasına hoş geldiniz. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz" dediler.