Alanya’da bozuk klima ve kapılarla yolculuk yapılan Özel Halk Otobüsleri’nde sorunlara her geçen gün yenileri ekleniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin denetimindeki otobüsler, durakta bekleyen bazı yolcuları almadığı gerekçesiyle şikayet yağmuruna tutulurken, otobüse binmeyi başaran vatandaşta yaptığı yolculuktan memnun kalmıyor.

SORUNLAR BİTMİYOR

Birçok otobüste arızalı olan ve açılmayan klimalar vatandaşa nefes aldırmazken, eskiyen ve kendine hayrı olmayan otobüslerin inatla çalıştırılmaya devam edilmesi tepki çekiyor. Bugünde kapı düğmesi bozuk bir otobüsle yolculuk yapan vatandaş duruma isyan etti. Otobüsü tamir ettirmek yerine bozuk düğmenin üzerine dalga geçer gibi not yapıştıran şoför, “Arızalı. Başka düğme kullan” şeklindeki yazıyla görenleri şaşkına çevirdi.

Alanya’da 1 Mayıs yürüyüşüne yoğun ilgi Alanya’da 1 Mayıs yürüyüşüne yoğun ilgi

“PARA HIRSINIZ BATSIN”

Bu tarz görüntülerin Alanya’ya hiç yakışmadığını belirten yolcular, “Otobüs fiyatları zaten oldukça yüksek. Üstüne birde bin bir türlü soruna sahip otobüslerde yolculuk yapmak zorunda kalıyoruz. Otobüsleri yenileriyle değiştirin, para hırsınız batsın” dediler.