Alanya’da 2004 yılında kurulan, ‘İnsan ve değer merkezli bir hareket’ sloganıyla hareket eden Sebilay Derneği, dün Cikcilli Belediye Düğün Salonu’nda depremzede ve ihtiyaç sahibi aileler için kahvaltı programına düzenledi. Bu anlamlı kahvaltıya Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Alanya Belediye Başkan Adayı ve Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp’le birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

KURTARMA VE YARDIMDA GÖNÜLLÜLERİMİZ VARDI

Sebilay Derneği olarak depremin olduğu ilk gününden bu güne kadar Alanya halkından aldıkları desteklerle bölgeye seferber olduklarını söyleyen Başkan Hasan İlhan ‘’Ulusal bazda iyilik derneği ile birlikte hareket ederek birçok organizasyonu gerçekleştirdik. Alanya’dan mobil bir aşevi gönderildi. Bölgede depremzede halkımıza sıcak yemek ikramı, arama kurtarma ve yardım organizasyonlarında gönüllülerimiz yer aldı’’ dedi.

“DESTEK VE YARDIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Alanya'daki depremzedeler ile Alanya halkının kaynaşmasını sağlamak ve muhtaç depremzedelerin bir nebze de olsa yaralarını sarmak için kahvaltıda buluştuklarını ifade eden Sebilay Dernek Başkanı Hasan İlhan ‘’Ancak olayın sıcaklığı üzerimizden gidince şunu gördük ki birçok insanının mağduriyeti devam ediyor. Bu nedenle bir kahvaltı organizasyonu düzenledik. Halkımızın desteği ile yardımlarımızı sürdüreceğiz. Katılım iyi olduğu için emek ve destek veren halkımıza teşekkür ederiz’’ dedi.