İYİ Parti Alanya Meclis Üyesi aday adayı Metehan Sandal, bugün Zencefil Cafe Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Etkinliğe Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) Başkanı Ferit Kesen ve üyeleri de katıldı. Kahvaltının ardından yapılan toplantıda Sandal, aday adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

‘BİZ GENÇLERE İNANIN, GÜVENİN’

Sandal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İyi Parti Alanya Meclis Üyesi Aday Adayıyım. 26 yaşındayım ve 17 yaşından bu yana ticaretle uğraşıyorum. İlk işletme deneyimimi Kocaeli’de yaşadım ve daha sonra Alanya’da kafe sektöründe faaliyet gösterdim. Şu anda ise emlak ve inşaat ofisim var. Biz gençlere inanın, güvenin. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Umudumuz gençliktedir’ sözü, biz gençleri fazlasıyla motive ediyor” dedi.

‘ALANYA’DA İYİ PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ’

Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı

Ayrıca, Sandal, İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı ile hep beraber el ele verip Alanya’da İyi Parti bayrağını dalgalandıracağız” dedi. Sandal, siyasi duruşuyla ilgili olarak, “Hiçbir zaman partizanlık yapmadım ve yapmayı da düşünmüyorum. Kutuplaştırma ve ötekileştirme bizi ileriye taşımıyor. Eleştiren değil, eleştiri alan bir siyasi olacağım. Alanya basını olmazsa Alanya çok sessiz kalır. Basın olmasa belki yanlış yönlendirilebiliriz. Sizler sayesinde daha fazla hizmet edebiliyor, görebiliyoruz. Basın mensuplarını başımın üstünde tutarım. Eleştiriye her zaman açığım” ifadelerini kullandı.