Şahin ve beraberindeki heyet, ülkemizin her yerinden Cumhuriyet coşkusunu yaşamak için Anıtkabir’de mahşeri bir kalabalık ile birlikte Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına saygı duruşunda bulundular. Aynı zamanda İyi Parti‘nin 6. kuruluş yıldönümü etkinliklerine davet edilen Şahin, programa dostları ile birlikte katılarak adeta gövde gösterisinde bulundu.

Türkiye çocuk yapmayı bırakıyor, evlenenler boşanıyor Türkiye çocuk yapmayı bırakıyor, evlenenler boşanıyor

Şahin, “Bugün, Cumhuriyet’imizin 100. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak üzere dostlarımızla birlikte atamızın huzuruna geldik. Alanya’mızın, minnet duygularını ve selamlarını Anıtkabir ziyareti ile Ulu Önderimiz Atatürk’e iletmek ve Ata’mızın mirasına olan derin saygımızı ve bağlılığımızı Ata’mızın huzurunda ifade etmek istedik. Cumhuriyetimiz; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize bıraktığı en kutsal emanettir. Cumhuriyet; özgürlüğü ve barışı seven Türk Milletimizin bağımsızlığıdır. Bu kutsal emaneti Ata’mızın izinde, sonsuza kadar yaşatmayı boynumuzun borcu biliriz.

Unutulmasın ki Gençliğinin baharındaki Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır. 100’üncü yılını kutladığımız Cumhuriyet’imiz Ata’mızın liderliğinde her türlü zorlukla yılmadan mücadele ederek kurulmuştur. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına, sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken ülkemizi bilim, teknoloji, eğitim, kültür ve sanat alanlarında öncü konuma getirerek uluslararası arenada daha da yükseklere taşımak için birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışıp, bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.