CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik’in Demirtaş Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da başlayan halk buluşmasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Salona girerken coşkulu bir kalabalık tarafından slogan ve şarkılarla karşılanan Özçelik’e sevgi gösteren vatandaşlar kürsünün bulunduğu platforma kadar karşılıklı insan koridoru oluşturdu. Alkış tufanı eşliğinde koridordan geçen Özçelik, vatandaşları selamladı ve coşkulu karşılamaya ıslık çalarak ortak oldu. Toplantının açılışında, CHP Genel Merkezi’nin hazırladığı kısa video gösterildi. Ardından, Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik’in özgeçmişinin anlatıldığı klip izlendi.

ÖZÇELİK’İN KIRMIZI DOSYASI

Ceketini çıkarıp, gömleğinin kollarını sıvayan Özçelik, “Alanya’nın Başkanı”sloganlarıyla uzun süre alkışlandı. Özçelik konuşmasının başında, Pençe Kilit Operasyonu’nda geçen yıl şehit düşen Demirtaşlı Uzman Çavuş Alpay Aras’ı rahmetle andı. Başkan Adayı Özçelik, Erzincan’ın İliç İlçesi’nde toprak kayması sonrası yaşanan maden faciası nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Özçelik, hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine de başsağlığı diledi. Yoğun şekilde devam ettirdiği ziyaretlerini değerlendiren, bizzat şahit olduğu izlenimlerini aktaran Özçelik, “Alanya’nın sorunlarını ayrı ayrı not aldık ve kırmızı dosyada topladık. Sorunları bildiğimiz gibi, çözümlerini de çok iyi biliyoruz. Verdiğimiz bütün sözleri yerine getireceğiz. Amacımız çağdaş, bilimsel, modern ve sosyal belediyecilik anlayışıyla, şeffaf bir yönetimle Alanya’yı hak ettiği kaliteye taşımaktır. Burada çok net görülüyor ki biz bu seçimi bindirilmemiş kıtalarla kazandık” diye konuştu.

Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı

HALKIN PARASI HALK İÇİN HARCANACAK

Göreve geldiklerinde, yaptıkları hizmetleri anlatan görsellerin şehrin muhtelif yerlerindeki billboardlara konulacağını ancak, bu görsellerde kendi fotoğrafının olmayacağını söyleyen Özçelik, “Sizlerin parasını almışlar, dağa taşa kendi resimlerini asmışlar. Sizlerin 1 kuruşunu hizmetler dışında harcamayacağım. Halkın parası, halk için harcanacak. Yaptığımız hizmetleri panolarda göstereceğiz. Benim fotoğrafım o panoda olmayacak. Eğer olur da resmimi görürseniz, bilin ki Özçelik onun parasını kendi cebinden ödemiştir.” dedi. Özçelik, Demirtaş’a piknik alanı, Sanayi Çarşısı ve Kapalı Pazaryeri yapacaklarını da söyledi.

Dolu yağışı nedeniyle seraların zarar gördüğü Elikesik Mahallesi için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek ile yaptığı telefon görüşmesine de değinen Özçelik, birlikte işbirliği halinde çalışacaklarını belirterek, Başkan Böcek’in Demirtaşlılara selamını iletti. Toplantının sonunda Özçelik’e, Demirtaşspor Kulübü tarafından üzerinde isminin yazılı olduğu forma ile atkı hediye edildi. Özçelik’e Merhum Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras’ın eşi Neriman Aras tarafından “Bir Hümanist Başkan Mustafa Aras” adlı kitap hediye edildi.