Alper Arıkan, Aydın’a destek verecek Alper Arıkan, Aydın’a destek verecek

“2000 yılında Cikcilli Belediyesi’nde başladığım çalışma hayatıma 2 dönem Alanya Belediye Başkan Yardımcısı olarak devam ettim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkan Adaylığımdan dolayı, bugün itibariyle başkan yardımcılığı görevimden ayrılmış bulunuyorum. Öncelikle bugüne kadar birlikte çalıştığımız, halkımıza, muhtarlarımıza, kurum müdürlerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. 24 yıldır Alanya’mıza hizmet etmenin onuru ile bu süreçte varlığınız ve desteğinizin bilinci ile büyük bir sorumlulukla Alanya’mıza İnşallah hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklindeki açıklamasıyla, İYİ Parti'den aday olmak üzere görevinden ve memuriyetten istifa eden Nazmi Yüksel içini Gazete Alanya’ya döktü.

"O DEFTERİ KAPATTIM "

Alanya Belediye Başkan yardımcılığı görevinden ayrılan ve adaylık başvurusu yaptıktan sonra İYİ Parti Genel Merkezi Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’i aday göstermesinin ardından gözler Nazmi Yüksel’e çevrilmişti. Yüksel yaptığı açıklamada ‘’Vay şu partiden aday çıkacak, vay şu parti ile görüşme yapıyor, gibi halk arasında kulaktan kulağa dolma bilgi kirliği var. Ben o adaylık defterini çoktan kapattım’’ dedi.

İNSANIN BİR DURUŞU OLMALI

İYİ Partiden aday gösterilmeyen, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi bazı siyasi partilerden adaylık teklifi aldığını ifade eden Yüksel,  ’’Ben şahsım olarak bu tür tekliflere sıcak bakmıyorum. İnsanda bir duruş olmalı. Kadere iman eden biri olarak hayrın ve şerrin Allah’tan geldiğine inanıyorum. Yaşanacak ne varsa yaşanır. Kader ve kısmet gelir bulur seni’’ dedi.