"Mutlu, huzurlu ve güvenli bir mahalle için birlikte çalışma zamanı" diyen Çelik’in projeleri arasında, mahalle sakinlerine hızlı ve etkin bilgilendirme hizmeti sunmak, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak, komşuluk ilişkilerini güçlendirmek ve mahalleyi daha yaşanabilir hale getirmek yer alıyor.

BİLGİLENDİRMEDE ŞEFFAFLIK

Çelik, resmi tebligat ve duyuruları anında mahalle sakinlerine mesaj yoluyla ulaştıracağını vadediyor. Bu sayede, her zaman güncel ve bilgili kalmak mümkün olacak.

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA

Mahallede yardıma muhtaç olanlar ve yardımseverler arasında köprü görevi görecek olan Çelik, okul çağındaki çocuklara kırtasiye ve okul ihtiyaçları konusunda da destek olacak.

KOMŞULUK RUHU

Hastalıkta ve sağlıkta, özel günlerde ve zor zamanlarda komşularının yanında olacağını vadeden Çelik, mahalle sakinlerinin her zaman yanında olacak.

GÜVENLİ VE TEMİZ BİR MAHALLE

Mahalle parklarının temiz ve güvenli olması için ilgili kurumlarla iş birliği yapacağını vurgulayan Çelik, parklarda rahat vakit geçirmenin ve mahalle komşuluklarının gelişmesinin önemini vurguluyor.

ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Mahalle yollarının ve sokaklarının daha temiz ve düzenli olması için çalışacağını belirten Çelik, altyapı sorunlarının çözümü için de ilgili birimlerle iş birliği içinde olacak.

Haydi Alanya! SMA değil Arya kazanacak Haydi Alanya! SMA değil Arya kazanacak

AYDINLATMA VE GÜVENLİK

Sokakların ve parkların aydınlık ve güvenli olması için gerekli çalışmaları yapacağını ifade eden Çelik, mahallede huzurlu bir ortam için tüm birimlerle iş birliğine açık olduğunu söylüyor.

MUHTARLIK HİZMETLERİNDE YENİ BİR DÖNEM

Her zaman ulaşılabilir bir muhtar olmak isteyen Çelik, geçmiş dönemden gelen tecrübesini ve azmini Saray Mahallesi'ni kalkındırmak için kullanacağını belirtiyor.