28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için bulunduğu MHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden Antalya ve İstanbul Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapan Selçuk Güven Ülker, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olarak gösterildi.

İSTANBUL ÜLKÜ OCAKLARI’NDA GÖREV ALDI

Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek

Alanyalı başarılı iş insanları Sami ve Mikail Ülker’in yeğeni iç mimar, inşaat ve turizm sektöründe başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken genç yetenek Selçuk Güven Ülker, milletvekili aday adaylığı başvurusunu hem Antalya hem de İstanbul 1. Bölge olarak başvuruda bulunmuştu. Bilindiği üzere Ülker, İstanbul Kadıköy Ülkü Ocakları’nda 3, Ataşehir Ülkü Ocakları’nda ise 1 yıl başkanlık yapmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve yönetimi, Selçuk Güven Ülker’i MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olarak uygun buldu.

“RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”

Aynı zamanda Alanya Blue Star Hotel yöneticisi olan milletvekili adayı Ülker, bu başarısını sosyal medya hesabından yaptığı “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin tensipleri ve takdirleriyle 28. Dönem MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı gösterildim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah” şeklindeki paylaşımıyla duyurdu. Ülker’in bu paylaşımına çok sayıda tebrik mesajı geldi.