p> 

Konser alanına kendi karavanıyla geldiğini anlatan Konak, “Ben severim böyle meşakkatli ve virajlı yolları. Ben seviyorum karavan kullanmayı. Karavanla özdeşleştik. O benim kafamı boşalttığım, özgürlüğümün bir aracı ve mesleki olarak da bir enstrüman. Şuan bir yayladayız fakat bana karavanım ofis görevi görüyor. İçeride duşumu alıyorum, üzerimi değişiyorum ve sahneye çıkıyorum. Bu büyük bir ayrıcalık. O benim atım. Şövalyenin atı olmaz mı? Oda benim atım işte.” diye konuştu. 

“MORAL VE UMUT OLMAK ZORUNDAYIZ”

Son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı ülkenin keyifsiz günler geçirdiğine işaret eden Volkan Konak şunları söyledi: “Ülkemiz keyifsiz günler geçiriyor fakat biz moral ve umut olmak zorundayız. Buraya da düğüne ve eğlenceye gelmedik zaten. İnsanlara umut ve moral pompalamaya geldik. Mesleğimiz zor ama imkansız değil. Böyle zamanlarda radyolar görevini yapacak, diziler devam edecek, maçlar oynanacak ve bizlerde işimize devam edeceğiz. Bir şekilde hayat devam ediyor ama yaralıyız, üzgünüz ve kırgınız. Biz onu sahneye yansıtmıyoruz. Biz onlara moral vermeyle yükümlüyüz.”

 

 

SAHNEDE ŞALVAR GİYDİ

Konuşmaların ardından sahne alan Volkan Konak, konserine ‘Dadaloğlu’ şarkısıyla başladı. Birbirinden sevilen parçalarını ardı ardına seslendiren Konak büyük alkış aldı. Konser arasında sahneye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şarkıcı Volkan Konak’a yöresel kıyafeti olan Alanya şalvarı, kasket, cepken ve kuşak hediye etti. Sahnede hediye edilen kıyafeti giyen Volkan Konak’a Belediye Başkanı Yücel, “Maşallah Volkan Bey tam bizden oldunuz. Yarın pazara çıksanız sizi kimse tanımaz” dedi.