Özel Haber - Muammer SOYLU

25 yıllık tecrübesi ile Alanya’da eğlence sektörünün öncüsü olmaya devam eden Yavuz Üçüncü, yenilenen Tuana Event Production ile yaz aylarında yine Alanya’yı eğlendirmeye devam ediyor. Alanya’nın turistlik tesislerinde dünyanın dört bir yanından gelen dansçıların sahne almasının sağlayan Üçüncü, “Tuana Event eğlence sektörünün ilklerindendir. Her geçen gün kurumsallaşarak sektöre saygınlık kazandırmanın büyük gururunu yaşıyoruz. Bu sezonda değişen yüzümüz ile birlikte turizm sektörüne hizmet veriyoruz.” dedi.

Tuana Event bünyesinde şu anda Moğolistan, Küba, Kenya, Kolombiya gibi birçok ülkenin dansçıları barınıyor. Her grubun ayrı ayrı muhteşem şovlar sunduğu Tuana Event’te ayrıca Türk gecesi, Oryantel gösterisi, Extrem şovlar, Tanoura, Akrobasi şovları, Latin dans şovları da bulunuyor.

Sahne sanatları konusunda her isteğe uygun şovlar hazırlanabilen Tuana Event birçok otele ses ve ışık ve görsel ler hazırlayarak dev partiler düzenliyor. DJ performansları ve köpük partileri ile otellerde konaklayan müşteriler için eğlenceyi zirveye çıkarıyor.


Dünyanın dört bir yanından gelen dansçılar Tuana Event bünyesinde görev alıyorlar.


Afrikalı dansçılar büyük ilgi görüyorlar...


Mısır'a özgü Tanoura dansı...


Just Do İt grubu büyük beğeni topluyor...


Moğol dansçılarının yaptığı akrobasi ve sirk gösterisi büyük alkış topluyor.


Latin danslarının sergilendiği Latin geceleri yabancı misafirlerin vazgeçilmezi


Ganalı gençlerden oluşan bu grup ise oldukça iddalı


Türk gecesi gösterileri ile Türk kültürü yabancı misafirlere tanıtılıyor.


Extrem sporlarının sahneye uyarlanmış hali