Türkiye Kadın Haklarını Koruma Derneği (KHKD) Alanya Şubesi olağan genel kurulu Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonu’nda düzenlendi. Çoğunluğun sağlanmasının ardından başlayan toplantıda açılışı Dernek Başkanı Melek Depren yaptı.

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından divan seçiminin yapılması ile gündeme geçildi. Divan, AGC Başkanı ve KHKD Kurucu Başkanı Gaye Coşkun, önceki dönem KHKD Yöneticileri Doktor Sultan Özgen ve Ulviye Cengiz’den oluştu. Divan Başkanı Gaye Coşkun’un açılış konuşmasının ardından gündem maddesi gereği Başkan Avukat Melek Depren faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve 2024 yılı tahmini bütçe raporunu okudu. Oy birliği ile raporların ibrasından sonra Yönetim Kurulu asil yedek, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Genel Merkez delegelerinin seçimi yapıldı.

Seçimin ardından dilek temenniler bölümlünde konuşan Avukat Depren, derneğin önümüzdeki dönem daha katılımcı yönetim için alt komisyonlar kurarak çalışacağını, eğitim ağırlıklı çalışmalara hız vereceklerini belirtti ve üyelerin desteğini istedi. Genel kurul üyelerin de görüş ve temennilerini dile getirmeleri ile son buldu.

Genel kurul ile dernek yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL

Melek Depren

Didem Dim Özaltın

Buket Özcan

Çetin Geyik

Aynur Kaya Çağlar

Burcu Atam

Gülfer Gözütok

DENETLEME KURULU ASİL

Ulviye Cengiz

Banu Tutgaç

Haydi Alanya! SMA değil Arya kazanacak Haydi Alanya! SMA değil Arya kazanacak

Gaye Coşkun

DİSİPLİN KURULU

Sultan Özgen

Gülcan Dilek

Fatoş Badaş

GENEL MERKEZ DELEGELİĞİ

Halime Şenli Bilgin

Sultan Özgen

Gülçin Güner