Özel İsabet Okullarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer ilk olarak okul müdürü Adem Arıkan’dan okulun durumu ve öğrenciler hakkında bilgi aldı. Okulun bölümleri ile ilgili de bilgi alan Kaymakam Ürkmezer; okulda bulunan zeka atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, teknoloji tasarım atölyesi, zarafet atölyesi, okul yemekhanesi, ve okul spor salonu alanlarını gezerek incelemelerde bulundu. Devamında öğrencilerin bilgisayar sınıfı ve spor salonu alanlarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, ders etkinliklerini izleyerek öğrencilere başarılar diledi.

Daha sonra Ortaokul sınıflarıyla bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle lise sınavları ve hedefledikleri liseler hakkında sohbet ederek ‘’ Sınavları bir fırsat ve imkan olarak görmelisiniz. Elinizden gelenin en iyisini yaparak başarıya ulaşabilirsiniz. Akademik başarınızın yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara da yönelmeyi ihmal etmemelisiniz. Hepinize sınavlarınızda başarılar diliyorum’’ dedi. Ortaokul sınıflarının ardından Özel İsabet ilkokulu öğrencilerini de ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, 1. Sınıflarla bir araya gelerek öğrencilerin okuma etkinliklerini izledi. Öğrencilere Okuma yazmayı öğrendikten sonra kitap okumayı alışkanlık haline getirmelerini söyleyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ Kitap sizin en güzel dostunuz olacak, okumayı öğrendikten sonra mutlaka kitap okumayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer, onlarla konuşarak ‘’Değerli öğretmenler özel okul yada devlet okulu ayrımı yapmaksızın tüm okullarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Amacımız bütün okullara ve öğrencilerimize destek olmak. Hangi okulumuzda olursa olsun yakalanan herhangi bir başarı sadece o okulu değil tüm Alanya’mızı eğitim anlamında ileriye götürüyor. Bu anlamda da biz tüm okullarımıza eşit şartlarda yaklaşıp destek veriyoruz. Bugünde okulunuza gelerek sizleri ziyaret ettik. Okul alanlarını gezdik ve inceledik. Öğrencilerimizin akademik anlamda başarı sağlamalarını her zaman istiyoruz. Bunun yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara da yönelmelerini istiyor ve destekliyoruz. Öğrencilerimiz için yaptığınız tüm proje ve çalışmaları bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklemeye hazırız. Emek ve çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Alanya yıkanıyor, uçtan uca tertemiz oluyor Alanya yıkanıyor, uçtan uca tertemiz oluyor

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.