Alanya'da kayıt dışı minibüslere sert mesaj Alanya'da kayıt dışı minibüslere sert mesaj

18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Huzurevi Sakinleriyle birlikte iftar programı düzenlendi. Programa Kaymakam Ürkmezer eşi Miray Ürkmezer, Antalya Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Osman Karalay, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Huzurevi Müdürü Fatma Aksoy, Alanya’daki Kurum Amirleri ve Huzurevi sakinleri katıldı.

İftar öncesi huzurevinde yaşayan yaşlılarımız tarafından oluşturulan el işleri sergisi açılışını gerçekleştiren Kaymakam Ürkmezer ürünleri inceleyerek emek ve çalışmaları için yaşlılarımızı tebrik etti. Programda ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen tarafından konuşma yapıldı. Daha sonra huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftasını kutlayan Kaymakam Ürkmezer bir konuşma yaparak ‘’ Sosyal Hizmetler çocuklardan, yaşlılara kadar toplumun her kesimine hizmet eden kıymetli bir birim. Bugün burada kıymetli huzurevi sakinlerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Devletimiz imkanlarıyla toplumun her kesiminde olduğu gibi huzurevlerine de elinden gelen tüm desteği veriyor. Bizlerde her zaman devletimizin desteğini siz değerli büyüklerimize ulaştırıyoruz. Pandemi zamanında kapanmalardan sonra huzurevine olan ziyaretlerimiz açıldı. Gerek kurumlarımız gerek STK’lar ve vatandaşlar olmak üzere siz değerli büyüklerimizi yalnız bırakmıyoruz. Sizlerin duasını aldığımız zaman görevimizi yapmış sayıyoruz. Bugün sizlerle buluşmamızı sağlayan huzurevi müdürümüze ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum’’ dedi.

İftar sonrası yaşlılarımızla huzurevi sosyal alanında tekrar bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer yaşlılarımızla yakından ilgilenerek sohbet etti. Program huzurevindeki yaşlılarımızın şiir dinletisi ile sona erdi.