Alanya’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde Alanya Kültür Merkezi’nde resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşmada önceki dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel, protokol mensupları ile birlikte alana gelen konukların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlene protokol bayramlaşmasına Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı, Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, İyi Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, ALTSO Başkanı Eray Erdem, kamu kurum müdürleri, Alanya Gazeteciler Cemiyeti, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katılım göstererek bayramlaştı. AKM’de yapılan bayramlaşma töreninde protokol mensupları vatandaşların bayramını tebrik etti.

Kaymakam Ürkmezer vatandaşların bayramını kutlayarak, “Kurban görevini yerine getiren bütün vatandaşlarım artık evlerinde akraba ziyaretlerinde bayramlaşma görevleri yerine getiriyorlar. Biz de her sene olduğu gibi her bayramda olduğu gibi hem Ramazan hem Kurban Bayramı’nda Alanyalı hemşirelerimize koruma müdürlerimize STK’larla siyasi parti üyeleri gazeteciler koruma amirlerinin belediye başkanlarımızın katılmasıyla vatandaşlarımızla bayramlaştık. Önceki dönem meclis başkanımız Sayın Bülent Arınç’ta bizimle birlikteydi. Buraya gelen ve gelemeyen bütün vatandaşlarımızın misafirlerimizin bayramını kutluyoruz. Alanyalı hemşerilerimize, misafirlerimize ve tüm islam alemine hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.