Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç

Er, Alanya’nın ve ülkenin yoğun gündemine rağmen, seçim sürecinin 1 Ocak itibariyle resmi olarak başladığını ve belediye başkan adayı ile birlikte Alanya ve Antalya’da en fazla oyu almak için birlikte mücadele edeceklerini ifade etti.

Aykut Kaya ise, “İyi belediyecilik herkesi kucaklayan ayrım yapmayan herkese hizmet veren belediyeciliktir” diyerek, Alanya’yı kazandıkları gün tüm partilerin belediyesi olacaklarını belirtti. Kaya, Alanya’nın sorunlarına tamamen hakim olduklarını ve bu sorunların çözümü için ortaya bir vaat ve söz olarak bunları gerçekleştireceklerini belirtti.

Kaya, Alanya’nın hak ettiği vizyoner projeleri getireceklerini ve Alanya’nın çözüme kavuşturulacak birçok problemi olduğunu belirtti. Kaya, Alanya’nın gelişmesinin Türkiye’nin gelişmesi anlamına geldiğini ve Alanya’nın bugüne kadar hak ettiği hizmeti alamadığını düşündüğünü ifade etti.

Bu süreçte, İYİ Parti’nin tüm üyeleri, Alanya’nın ve Antalya’nın 19 ilçesine karşı hassasiyetlerini sürdüreceklerini belirttiler. Belediye ve seçim sürecine ilişkin konuşmaların ardından, yeni yönetimin sürdürülecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.