Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı alt yapı ekipleri, daha önce güçlendirme, büz ve şarampol çalışması yaptığı Kaş Hacıoğlan ve Sarıbelen mahalleleri grup yolunda asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Kırsal Hizmetlere bağlı asfalt ekipleri hazırlığı biten 13 kilometrelik grup yolunda sathi kaplama asfalt çalışmasını sürdürüyor. Çalışmalar tamamlandığında grup yolu güvenli ve konforlu hale gelecek.

ÖNCE ALT YAPI SONRA ASFALT

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, Sarıbelen Mahalle Muhtarı Mevlüt Küçükkaya ve Hacıoğlan Mahalle Muhtarı Mehmet Kocaer ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Hacıoğlan ve Sarıbelen Grup yolunun 2022 yılında alt yapısını bitirdiklerini söyleyen Akdemir, “Kaş Muhtarlar toplantısına geldiğimizde muhtarlarımız bu yolun yapılması talebinde bulundular. Başkanımız Muhittin Böcek de o gün hemen bu yolun yapılması noktasında talimatlarını verdi. Geçen yıl alt yapısını bitirdik şimdi de yolumuzun asfaltını yapıyoruz. Kaş’ın özellikle yaz aylarında nüfus yoğunluğu artıyor. Dolayısıyla bu yolun yapılması son derece önemliydi. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Antalya’da genç kız, el koyulan pitonunu geri istiyor Antalya’da genç kız, el koyulan pitonunu geri istiyor

MUHTAR KÜÇÜKKAYA’DAN TEŞEKKÜR

Muhtarlar toplantısında Başkan Muhittin Böcek'in yolun konforlu hale geleceği yönünde söz verdiğini söyleyen Sarıbelen Mahalle Muhtarı Mevlüt Küçükkaya da, “2022 yılında yolumuzun alt yapısı yapıldı şimdi de asfaltı yapılıyor. Yaz aylarında nüfusumuz 10’a katlıyor 1000 kişi varsa 10 bin kişiye çıkıyor nüfus. Yolumuz da çok kötüydü. Sağ olsun başkanımız sözünü yerine getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.