Alanya Mahmutlar’lı Dr. Oğuzhan Çelik, aday olduğu 28. Dönem Milletvekili adaylığı döneminde çalıştığından daha fazlasını seçimden 15 gün sonra yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sarf ettiği görüldü. Dr. Çelik’in bu çabası özellikle MHP içindeki kentli ve kırsal milliyetçi kesimin takdirini kazandı. Siyaset sahnesinde devam kararı alan Dr. Oğuzhan Çelik’in MHP kadrolarında siyaset yapmaya devam edeceği öğrenildi.

SANDIKLARI GEZDİ, GÖREVLİLERİ SELAMLADI

Dr. Oğuzhan Çelik, 28 Mayıs 2. tur seçiminde sandık başında görevli olan partililerle sabahın erken saatinde kahvaltı da buluştu. Seçim günü boyunca Mahmutlar, Kestel ve Kargıcak’ta bulunan tüm okullara giderek sandık başında bulunan sandık görevlilerine başarılar dileyip ‘’Kolay gelsin’’ dileklerinde bulundu. Vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Dr. Oğuzhan Çelik, milletvekili seçimleri sona ermesine rağmen gece gündüz demeden Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışma yapması ve kendisinin aday olduğu 28. Dönem Milletvekilli seçimlerindeki çalışmalarını ikiye katlaması sebebiyle siyasette geleceğin ismi olarak yorumlandı.

Haydi Alanya! SMA değil Arya kazanacak Haydi Alanya! SMA değil Arya kazanacak

MHP İLÇE BAŞKANLIĞI SİNYALİ Mİ?

Mahmutlar’lı MHP Antalya Milletvekili Adayı akademisyen Dr. Oğuzhan Çelik’in milletvekili aday listesinde 7. sırada olması ve kazanamayacağına kesin gözüyle bakılması halinde bile çalışmalarına ara vermemesinin ardında, Ağustos ayında yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Olağan Kongresi'nde başkanlığa aday olma ihtimali gösterildi. Öte yandan mevcut MHP İlçe Başkanı Mustafa Sümbül’ün bir elin parmağını geçmeyecek sayıdaki yönetim ekibiyle seçim gezilerine katıldığı, her gittiği yerde ‘’Bugün çok yoruldum, serumla ayakta duruyorum’’ şeklindeki şikâyetleri karşısında sayıları bir hayli fazla MHP destekçileri Başkan Sümbül’e ‘’Zaten senin görevin. İnsan görevini yaparken şikâyet etmez’’ şeklinde serzenişte bulunduğu öğrenildi.