HABER - Muammer SOYLU

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili adayı Sururi Çorabatır, Alanya CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, Alanya Milletvekili aday adayları, Milletvekili 7. sırada yer alan Murat Özçelik ile altılı masanın siyasi Parti İlçe Başkanlarımda hazır bulunduğu toplantıda Türk turizmi konusunda bilgili ve kendini geliştirdiği izlenimler bıraktı.

OLUMLU SİNYAL

Toplantı tanışma ile başlarken turizme yönelik istişarelerde bulunuldu. Çorabatır, kendisinin hem iş hem aile hem de siyasi yaşamına ilişkin bilgiler aktardı. CHP Antalya Milletvekili 1. sıra Adayı Sururi Çorabatır, konuşma sırasında beden dili hareketleri, akıcı konuşmasıyla ilerisi için olumlu sinyal verdi.

DİKKAT ÇEKTİ

2019’dan beri Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) olan Sururi Çorabatır, Polonya’nın Antalya Fahri Konsolosu olarak da görev aldığını vurguladı. Sururi Çorabatır’ın 2 milyona yakın yatak kapasitesi olan bir sektörün en büyük çatı örgütünün başında olmasıyla dikkat çekti. Çorabatır aynı zamanda pandemi, savaş ve depremler sürecinde bile sektörü ayakta tutmakla kalmamış tüm zamanların en fazla turistinin ülkeye gelmesinde, turizmde tüm zamanların rekorlarının kırılmasında en büyük rolü oynayan isimlerden birisi.

Alper Arıkan, Aydın’a destek verecek Alper Arıkan, Aydın’a destek verecek