Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı kapsamında gerçekleştirdiği aşure ikramları devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı aşevlerinde hazırlanan aşureler merkez ve 19 ilçede vatandaşlara ikram ediliyor.

2500 KİŞİLİK İKRAM

Aşure ikramı Kent merkezinde Şarampol Kapalı Yol’da etti. Bölge esnafı ve vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Daha sonra Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi, kapalı pazar esnafı ve vatandaşlara 2500 kişilik aşure ikramı gerçekleştirildi. Mahalle içerisinde yer alan kapalı pazar önüne park eden aşevi aracı vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirdi. Aşureleri alan vatandaşlar birlik ve beraberlik duygusunu yaşatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Antalya'da 4 ilçe afet bölgesi ilan edildi Antalya'da 4 ilçe afet bölgesi ilan edildi

ALANYA HAL ESNAFINA AŞURE İKRAMI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevinde yapılan aşureler ise Alanya Toptancı Hali esnafı ve vatandaşlara dağıtıldı. Hal esnafı ve vatandaşlara 1000 kişilik aşure ikram edildi.

AŞURE İKRAMI DEVAM EDECEK

Aşure ikramları 12 Ağustos Cumartesi günü Finike Kapalı Pazar yeri, 14 Ağustos Pazartesi günü Elmalı Pazar yeri, 15 Ağustos Salı günü Aksu ve Serik Pazar yeri, 18 Ağustos Cuma günü Kumluca Pazar yerinde aşure dağıtımı yapılacak. Aşure ikramı son olarak 19 Ağustos Cumartesi günü de Kepez ANET arkasında gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi, Antalya ve ilçelerinde Muharrem ayı süresince 50 bin kişilik aşure ikramında bulunmuş olacak.