Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, yazar ve bilim insanlarının düzenlediği imza günleri ve söyleşilere ev sahipliği yapıyor. 20 Ekim'de açılan fuarda, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her gün saat 14.00'te, Doğan Kitap Yayınevi standında, 'Ben Bu Şehre Aşığım' adlı anı-biyografi kitabını imzalıyor. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Başkan Muhittin Böcek, fuarı ziyaret eden öğrencilerle ayrıca ilgileniyor, onlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş da Başkan Muhittin Böcek'i belediye standında ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek'in kitabını bir gün içinde okuduğunu ve çok etkilendiğini ifade eden Vural Savaş, kitabında çok özel anılara yer veren Başkan Böcek'i tebrik etti.

Fuara her yıl ilginin daha da attığını vurgulayan Başkan Böcek, özellikle bilim insanlarının katılımının önemine işaret etti. Başkan Böcek, bu kapsamda Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın 25 Ekim Perşembe günü saat 13.30'da Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde söyleşi vereceğini vurguladı. İlber Ortaylı, söyleşinin ardından Kronik Yayınevi standında kitaplarını imzalayacak.