Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, geleceğimiz olan gençlerimize verdiği değerin bir benzerini de ulu çınarlara sundu.  1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle tüm gününü kentin büyüklerine ayırdı.

SOFRALARINA ORTAK OLDU

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde rotasını kentin yaşayan tarihine çevirdi. Akseki’nin büyük delikanlılarını evlerinde ziyaret etti. Ellerini öptü. Sohbetlerine ve sofralarına ortak oldu.

‘RABBİM HER BİRİNE UZUN VE SAĞLIKLI BİR ÖMÜR NASİP ETSİN’

Başkan İbrahim Özkan sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajında da;

Payallar sağlık ocağı temeline kazma vuruldu Payallar sağlık ocağı temeline kazma vuruldu

“Yaşlılarımız, milli ve manevi değerlerimizi yaşatan, gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan kıymetli hazinelerimizdir. Türk adet ve geleneklerimizde yaşlılara saygı, sevgi ve hizmet vardır. Bu geleneğin sürdürülmesi aile bağlarımızı kuvvetlendirdiği gibi toplumsal dokumuzun korunması açısından da büyük önem taşımaktadır. 1Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle büyüklerimizi ziyaret edip hasbihal ettik, hayır dualarını aldık. Rabbim her birine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. Tecrübeleriyle bizlere yol gösteren büyüklerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.