Alanya’da kaldırım işgali dikkat çekiyor Alanya’da kaldırım işgali dikkat çekiyor

Başkan Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, milletçe kenetlenmemizi sağlayan bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği; dargınlıkların unutulduğu, paylaşmanın arttığı, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaştığı, birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı çok özel günlerdir. Bu özel günde Kurban Bayramı’nın sevincini arkadaşlarımızla, akrabalarımızla, dostlarımızla; engelli, yardıma muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla; huzur evindeki gözü pencerede, kulağı kapıda olan yaşlılarımızla; baş tacımız olan anne ve babalarımızla birlikte paylaşmak bayramı diğer günlerden farklı kılan ve bayramı bayram tadında yaşamamızı sağlayan güzelliklerdir.

“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ UNUTMAYALIM”

Bu mübarek günlerde şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Unutulmamalıdır ki; böylesine büyük ve güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz hepimize emanettir. Şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi millet olarak baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi dün olduğu gibi bugün de göstererek bu bayramda milletçe ve en güçlü şekilde onların yanında olacağız.

“BELEDİYE PERSONELLERİ GÖREV BAŞINDA OLACAK”

Vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için, bayram süresince görevi başında olacak bütün güvenlik, sağlık, itfaiye personelleri başta olmak üzere tüm görevli arkadaşlara ve belediyemiz zabıta, temizlik, park bahçeler ve fen işleri personellerimize teşekkür ediyorum. Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını temenni ve tavsiye ediyorum. Bu duygu, düşünce ve temennilerle; tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar; mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, tüm İslâm âlemine ve tüm dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de sağlıklı, uzun bir ömür diliyor, selâm ve saygılarımı sunuyorum.”