Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanlarının katılımı ile kalabalık bir toplulukla batı bölgesi yaylalarında şov yaptı.

Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı

İncekum Kalkınma kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin geleneksel olarak Karabuynuzlar Yaylasında düzenlediği İpar Gülü Yörük Oyunları Kültür Şenliğine ekibi ile birlikte tam kadro katılan Başkan Toklu "Yörük kültürünü gelecek nesillerimize aktaran bu önemli şenlik için başta İncekum Kalkınma, Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

TOKLU, BAŞKAN YÜCEL’İN ENSESİNDE

2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde Ak Parti Alanya Belediye Başkan Adayı gibi çalışmalarını sürdüren Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yakın çevresine “Geçen dönem MHP adayı Adem başkanın arkasında dim dik durduk. Bu kez sıra bende” dediği kulaktan kulağa konuşuyor.

Dün Başkan Yücel’in gerçekleştirdiği Batı bölgesi yayla ziyaretlerinin hemen ardından, Toklu’nun da hiç vakit kaybetmeden ekibiyle birlikte aynı bölgeyi ziyaret etmesi akıllara “Toklu, Yücel’in ensesinde mi?” sorusunu getirdi.