Deva Partisi Ali Babacan beraberindeki heyet ile Alanya’ya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kıvanç Çetinkaya, Deva Partisi İl Başkanı Özlem Arlıer, Alanya Belediye Başkan Adayı Cem Sak, Deva Partisi İlçe Başkanı Umut Özkan ve partililerin eşlik ettiği Babacan, ziyaretine, kent merkezinde vatandaşları selamlayarak başladı. Halk Babacan’a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşın gündeminde ekonomi vardı. “Bu ekonomik krizden ve içerisinde bulunduğumuz kötü durumdan bizi kurtarın” diyen vatandaş, yerel seçimlerde Deva’ya destek sözü verdi. Babacan kent merkezinde gerçekleştirdiği halk buluşmasının ardından soluğu Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) aldı. Koordinasyon Merkezi’nde halka seslenen Babacan seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

DEVA PARTİSİ YEREL SEÇİMLERE HAZIR

Babacan, yerel seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu belirterek “2 yıl önce 'Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planını' hazırladık. Bu da yetmedi bir de belediyecilikle ilgili 'Etik Kurallar Bildirgesi'ni' yayınladık. Bu Türkiye'de bir ilk. Biz diyoruz ki belediyeciliği hem düzgün yaparız hem de ahlaki kurallar çerçevesinde belediyeyi çalıştırırız” dedi.

2019’da atanmıştı: Saim Kanlı dönemi sona erdi 2019’da atanmıştı: Saim Kanlı dönemi sona erdi

VATANDAŞA HİZMET ŞEHRE HİZMET

Rant siyasetini bitireceklerini, belediye ve belediyecilik dendiğinde hizmet etmeyi öncelediklerini vurgulayan Babacan “Vatandaşa hizmet, şehre hizmet” sloganını kullandı.

ALANYA’YA DEVA OLMAYA KARARLIYIZ

Babacan yerel seçimlere ilk kez kendi logo ve adaylarıyla katıldıklarının altını çizerek “Bu seçimlerde partilerin çoğu kendi adı ve adayıyla seçime giriyor. Siyaset bir hizmet yarışı. Biz öyle görüyoruz. Bir savaş değil. Siyasette partiler düşman da değil. Sadece rekabet içerisinde olan partiler. Türkiye’de ve Alanya’da kadrolarımız, planlarımız, projelerimiz ve adaylarımızla Türkiye'nin en hazır siyasi partisiyiz. Alanya’yı da vizyon sahibi, genç, dinamik ve birikimli adayımızla Deva belediyeciliği ile buluşturmaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.

ALANYA HALKI: ALEM BUYSA DEVA SENSİN

Konuşmasını gerçekleştiren Babacan’a, halk, “Alem buysa Deva sensin” sloganıyla eşlik etti. Babacan ziyaretinin sonunda yoğun tezahürat eşliğinde ilçeden ayrıldı.