HABER - Yüksel SOYLU

Alanya’da 90’lı yıllarda Alanya Kale girişi tünelinde açtığı Alaaddin Şelale Restoran ile ünlenen işletmeci Veli Doğan Tanyel hayatını kaybetti. Bir dönem Alanya’da gece hayatına damga vuran Veli Doğan Tanyel, sahip olduğu işletmede ağırladığı, Türkiye’de yer altı dünyasının ünlü isimleriyle biliniyordu.

KIZI İÇİN KENDİNİ FEDA ETTİ

Ünlü işletmeci başından geçen bir takım olumsuz olaylar nedeniyle restoranı kapatarak normal bir hayat sürmeye başladı. Küçük kızı Merve Tanyel, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde öğrenime başlayınca kızı ile birlikte yaşama kararı alarak Alanya’daki bütün çevresini kızı için feda ederek Bursa’ya taşındı.

Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı

ANNESİNİN YANINA GÖMÜLDÜ

63 yaşındaki Tanyel, geçirdiği beyin kanamasının ardından kaldırıldığı özel bir hastanede 30 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Yaşama tutunamayan Tanyel, hayata gözlerini yumarak Bursa Hamitler Kent Mezarlığı’nda çok sevdiği annesi Mihriban Tanyel’in yanına defnedildi. Gazete Alanya olarak Veli Doğan Tanyel’e Allah’tan rahmet, başta eski eşi Zehra, kızları Eda ve Merve’ye başsağlığı dileriz.