Efelerin bu haftaki durağı Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi oldu. Söyleşiye Takım Menajeri Serdar Esen, Baş Antrenör Serkan Oğuz, Pasör oyuncu Azizcan Ataoğlan ve takım kaptanı Emin Gök katıldı. Konferans salonunu dolduran öğrencilerin yanı sıra Okul Müdürü Nazım Garagedik, Beden Eğitimi Öğretmeni Selami Kepenek ve Çiğdem Dündar Saadet söyleşide hazır bulundu.

Ünal vefat etti: Alanya’da pazarcılar yasta Ünal vefat etti: Alanya’da pazarcılar yasta

Öğrencilerin coşkuyla karşıladığı Alanya’nın Efeleri yine spor yaşamına dair keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Takım ile ilgili bilgiler veren Menajer Serdar Esen’den sonra söz alan Baş Antrenör Serkan Oğuz, maçlara hazırlık süreci, okul ile sporun birlikte nasıl yürütüleceği, düzenli yapılan sporun başarıyı nasıl arttırdığı, başarılı sporcu nasıl olur? Ana başlıklarıyla kariyer, stres yönetimi ve motivasyon konusunda bilgiler verdi.

Öğrenciler, oyunculardan Azizcan Ataoğlan ve Emin Gök’ü soru yağmuruna tuttu. Oyuncular, kendilerine yöneltilen soruları tek tek yanıtladı. Okul yönetimi, Esen, Oğuz ve oyunculara çiçek taktim etti. Takım da okul yönetimine takım forması hediye etti. Öğrenciler, Efelerle hatıra fotoğrafı çektirerek önümüzdeki cumartesi oynanacak Bursa maçına gelme sözü verdi.