Gökce, 31 Mart yerel seçimlerinde Alanya Belediye Meclisi'ne girmeyi başarması halinde, Alanya'da önemli iki mecliste söz sahibi olacak. Gökce, aday gösterilmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı

Gökce, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

‘’Geçmişten aldığımız bilgi, birikim ve tecrübelere dayanarak, 31 Mart 2024 Mahalli Dareler Seçimleri’nde Alanya Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyeliği Aday Adaylığı görevine talip olmuştuk. Ekibimiz ile birlikte aylardır saha ziyaretlerimizde milletimizin sorunlarını dinledik, değer katan görüşmeler gerçekleştirdik.

Cumhur İttifakı’mızın Meclis Üyeliği’ne 19. sırada aday gösterildim. İlçe Başkanımız Mehmet Şarani Tavlı’ya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Hakanya Tütüncü’ye ve Alanya Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Sn. Adem Murat Yücel’e ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar Alanya’mızı ileriye taşıyacak göreş alışverişlerinde bulunduk. Bugün içinde bulunduğumuz bu kutlu mücadele, yarın ihtiyacımız olan gücü geliştirecek inşallah. Önümüzde 40 günlük bir vakit var. Bu aktin her gününü verimli ve en dolu şekilde değerlendireceğiz..

Alanya’mıza hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceğiz: çünkü vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir, bundan önce olduğu gibi 31 Mart’tan sonra belediye başkanımız ile şehrimize değer katacak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Şehrimizde Cumhur İttifakı’nı başarıya ulaştıracak güç de sizde, söz de sizde... 31 Mart’ta desteklerinizi bekliyor, her birinize can-ı yürekten selamlarımı iletiyorum. Seçim kampanyası süresince vereceğiniz destek ve katkı için teşekkür ederim.’’