Olay, 14 Eylül akşam saatlerinde Bektaş Mahallesi’nde meydana gelmişti. Bir trafik kazası ihbarı sonucunda bölgeye giden polis ve itfaiye ekipleri, yoldan çıkarak uçuruma yuvalanan 07 AGC 074 plakalı bir hafif ticari aracının arka koltuğunda boğazı kesilmiş bir ceset gördü.

Olayın ardından bölgeye gelen polis olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemede cansız bedenin Mustafa Turaç’a ait olduğunu belirledi. Araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılırken ceset savcı ve polis incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu’na kaldırıldı.

Alanya’da bunalıma girip canına kıymak istedi Alanya’da bunalıma girip canına kıymak istedi

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın şüphelisi olduklarını değerlendirdiği 1’i kadın 3 şüphelinin Bolu’da olduğunu tespit etti. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler şüphelilerin gözaltına alınmasını sağladı. Bolu’dan Alanya’ya getirilen 1’i kadın 3 şüphelinin Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde ifadeleri alındıktan sonra bu sabah Alanya Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.