Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi’nde büfe işleten Aydın Barcın, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Alanya’da sahil büfelerinin erken kapatılmasına tepki gösterdi. Barcın, Endonezya’nın turistik şehirlerinden Bali’de çektiği fotoğrafı paylaşarak, Alanya’nın yöneticilerini eleştirdi. Bali'den bir sahil fotoğrafı üzerinden yapılan paylaşımda Barcın, plajların turistik bir şehre göre oldukça erken kapatılmasına ve bu durumun turizme olumsuz yansıtıldığına tepki gösterdi.

Alanya'nın iddialı kuyumcusu Tekinoğlu, İstanbul Jewelry Show'da! Alanya'nın iddialı kuyumcusu Tekinoğlu, İstanbul Jewelry Show'da!

'PLAJLARI 9'DA KAPATIP AĞLAMAYIN'

Barcın, paylaşımında şunları yazdı: "Siz, plajları saat 9’da kapatmaya, ondan sonra da ‘kaliteli turist yok, iş yok’ diyerek ağlamaya devam edin! Ülkemizin denizi, kumu, güneşi için gelen turisti plajlardan zorla göndermeye devam edin. Alanya’nın kıymetli yöneticileri 3-5 kişi para kazanacak diye sahildeki işletmeleri kapatmaya devam etsin. Gün olur, devran döner, inşallah vizyon sahibi bir belediye başkanımız olur."