Konaklı mahallesi muhtarı Mustafa Arınç söz verilen sıcak asfaltın halen yapılmadığını belirterek, “Yollarımız sıcak asfalt olacaktı, söz verildiği gibi 5 yıl içerisinde yapılacaktı fakat henüz bir yol kat edemedik. Güzelbağ kavşağımıza battıçıktı yapılması lazım. Serapsu deremiz var ıslah edilmesini istiyoruz. Işıklandırılması gereken bir caddemiz var kaz kez dilekçe verdik fakat bir çözüme kavuşturamadık. En büyük sorunumuz elektrik kesintisi; bir mahallemde 4 gün üst üste bakım çalışması adı altında elektrik kesintisi yaşandı. Vatandaşımız isyan ediyor” dedi.

“İÇME SUYUNA ÇÖZÜM BULUNSUN”

Değirmendere Mahalle Muhtarı Kasım Günay ise; “En büyük sorunumuz elektrik kesintisi, içme suyu konusunu halletmeye çalışıyoruz ama o da bir sorun hala. Köy yerleşim alanı da büyük bir sorun. Mahallenin içinden geçen yol küçük kamyonların başka bir yola aktarılması lazım ” ifadelerine yer verdi.

“HARAM OLSUN”

Alanya'da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı Alanya'da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı

CK Elektrik’e bağlı arıza ekiplerinin yeterli sayıda olmaması yüzünden Kestel’e elektrik verilemediğini belirten Kestel Mahallesi muhtarı Muhterem Şimşek’te “Koskocaman bölgeye 3 ekip vermişler. Gece gündüz çalışsalar bile iş bitmiyor. ‘Neden ekip yok’ diyoruz. Gelen cevap ‘Çalıştıracak eleman bulamıyoruz’ oluyor. Yıllardır devam eden elektrik sorununa artık çözüm bulunsun. Haram olsun, aldığınız paralar” demişti.