Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Okurcalar, Demirtaş ve Sapadere Mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Kestel, Kargıcak ve yayla yollarında ise yol genişletme ve asfalt hazırlığı yaparak yoğun bir çalışma yürütüyor.

SAPADERE KONYONU İLE KOŞDAVUT YAYLA YOLU’NDA 8 KM ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Okurcalar Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması devam ederken, Sapadere Mahallesi’nde 20 yıldır asfalt bekleyen Sapadere Kanyon yolu ile Koşdavut grup yolunun 8 kilometrelik kısmında asfalt çalışması başlatıldı. Ulaşıma elverişsiz olan yol Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile yeniden düzenlenerek ulaşıma açıldı.

Alanya iskelesindeki kavga sonrası çözüm aranıyor Alanya iskelesindeki kavga sonrası çözüm aranıyor

SAPADERE MUHTARI HAMİT BAÇ: YOLUN ASFALTLANMASI BÖLGEMİZ İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

Sapadere Mahalle Muhtarı Hamit Baç, söz konusu yolun sadece Sapadere değil, Koşdavut Yolu ve çevre yayla yollarına ulaşım açısından oldukça önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu yol 20 yıldır bozuk ve ulaşıma elverişsiz durumdaydı. Bu da mahallemiz için hem de yaylalar için büyük bir sıkıntı idi. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e yolun durumunu anlatarak ulaşıma açılması için talepte bulunduk. Başkanımızın verdiği talimatla önce yol genişletildi ardından 8 kilometrelik kısmında asfalt başlatıldı. Şu an çok memnumuz. Bu yolun faaliyete geçmesi bölge halkının sosyal ve ekonomik yapısında da büyük gelişmeler sağlayacaktır. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum.”