Yediklerimizin, içtiklerimizin içlerine hırs girip bizleri Hormonlarla tanıştırdı! Özelleştirme adı altında bir çok Fabrikalarımız kapandı, dışarıya muhtaç olduk! Oysa ki, Türkiye bir Tarım ve Hayvancılık, Turizm ülkesi idi!

İnsanlar başını ellerinin arasına alıp, biz nerede hata yaptık diyemez artık, zaten buna hakları da yok! Her ülke ne ekti ise onu biçiyor, ama mazlumlar da bundan nasibini alıyor! Farkında mısınız, Palastikerin esiri olduk! Farkında mısınız, bazı ülkeler bizim ne ekip ekemeyeceğimize  karar verir oldular! Ülkemizin o güzel Toprakları, eskisi gibi ekilip biçilemiyor! Ekonomi artık Çiftçilerimizin, Üreticilerimizin sırtında da bir Hançer oldu!

Bizler çok Savaşları,(son seneler de, bir çok teröre de “Şehit” verdik! Depremleri, başka Doğal Afetleri çok gördü, sonuç Türk halkı dik durmasını daima bilir. Bu Salgını da atlatacağız, bu da geçecek ama iz bırakacak!  Dünyamız eski düzende gitmeyecek, Bir çok ülkenin, Başkan, Cumhurbaşkanları, Başbakanları bunu açıkça söyleyip, hatta Kanada başbakanı ağlayarak anlatıp halkına bir çok garantiyi verdi! Bu yüzdendir ki Moral en önemli ilaç, kuvvetli olalım, birbirimize sanal da olsa kenetlenelim…