Alanya siyaset dünyasının ve kurum amirlerini de bir araya getiren toplantıya bir çok ALTSO meclis üyesi ile Alanya siyasi parti ve STK başkalarının yanı sıra Alanyada yaşayan hayvan severler oldukça ilgi gösterdiği 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği verimli geçti. 

ALTSO Meclis BaşkanI Mehmet Kural toplantıda yaptığı açılış konuşmada hayvan sevgisine değinerek; “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında düzenlenen bu güzel organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduk. Başkan Vildan hanım ve can dostlarımıza sahip çıkan tüm hayvanseverleri tebrik ederim” dedi.

ALKÜ’lü öğrenciler kütüphane için teşvik ediliyor ALKÜ’lü öğrenciler kütüphane için teşvik ediliyor

Milliyetçi Çalışanlar Derneği (MÇD) Genel Başkanı Ülgenoğlu katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Akdeniz Gazeteciler Federasyonu AGF ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti AGC Başkanı Gaye Coşkun’a 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği programına verdiği desteğe ayrıca teşekkür eden “Hayvanlar hepimizin vicdani sorumluluğundadır” diyen Ülgenoğlu günün sloganı olarak da “Karşınıza mağdur muhtaç bir hayvan çıkarsa sakın onları görmezden gelmeyin, belki o hayvanlar sizlerin sınavı olabilir“ diyerek sözlerini tamamladı.