Seçim sahasında yoğun bir tempoda çalışan CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, toplantıların yanı sıra hemen her gün gerçekleştirdiği ziyaretlerine bir yenisini ekledi. Özçelik ve beraberindeki CHP heyeti, Kapalı Cuma Pazarı’nı ziyaretinde vatandaşların büyük bir ilgisiyle karşılaştı.

Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı

“BİZİM OĞLAN HOŞGELDİN”

Esnaf ve vatandaşlar, “Bizim oğlan hoş geldin” diyerek, sıcak ve cana yakın sevgilerini gösterdiler. Tezgâhları tek tek dolaşarak, bol kazançlar dilediği Pazar esnafının sorun ve şikâyetlerini can kulağıyla dinleyen Özçelik, “Alanya’da herkes en güzel şekilde yönetilmeyi hak ediyor. Şehrimizin insanlarında da doğruyu görecek feraset var. Gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği için kazanacağız ve onlara kaliteli, dertlerinden arındırılmış güzel bir Alanya bırakacağız ” dedi.

“TEK GÜVENCEMİZ SİZSİNİZ”

Ziyaret sırasında yağmur nedeniyle binanın tavanından yağmuru suyunun damladığı, yere bırakılan kova ve zeminde biriken suyun esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlara zor anlar yaşattığı gözlendi. Pazar Yeri’nin içler acısı halinden dert yanan vatandaşlar Başkan Adayı Özçelik’e adeta içlerini döktü. Vatandaşlar, “Şu vaziyete bakın. Bize reva görülen bu mu? Burası kışın soğuk, yazın da sıcak olur. Yağmur yağdığı zaman tavandan sular akıyor. Islak zeminde neredeyse kayıp düşeceğiz. Bu durumdan hiç memnun değiliz. Tek güvencemiz sizsiniz. Bizi sorunlardan kurtarın” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Ziyaret esnasında karşılaştığı çocukları seven ve vatandaşlarla selfie çektiren Özçelik’e bir vatandaşın söyledi nakarat, herkesi gülümsetti. Vatandaş, “Cep delik cepken delik, bizi neşelendirecek Özçelik” diyerek, Başkan Adayına desteğini ifade etti.