2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için siyasi partilerde meclis üyeliği için son rötuşlar yapılırken, Ak Parti İlçe Başkanı iken Alanya Belediye Başkan Adayı olmak için görevinden istifa eden Mimar Mustafa Toklu’nun Ankara tarafından aday gösterilmemesi tepki çekiyor. Yaşananların ardından Ak Parti'de Toklu hayranları partiden birer birer ayrılıyorlar.

Başkan Özçelik, atamaları ne zaman yapacak? Başkan Özçelik, atamaları ne zaman yapacak?

BAŞKAN YÜCEL’E TEPKİ

Alanya AK Parti İlçe Teşkilatı’nda Cumhur İttifakı adayı olarak Mustafa Toklu beklenirken, 3’ncü dönemde de MHP'li Adem Murat Yücel'in aday gösterilmesine parti tabanından tepkiler geldi. Başkan Toklu ile birlikte hareket eden Ak Partili 7 mahalle başkanı, Cumhur İttifakı adayına tepki için görevlerini bıraktı.

TAVLI: “TEŞKİLATIMIZIN BEL KEMİKLERİ”

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, parti teşkilatında düzenlenen törende mahalle başkanları olan Hüseyin Çetinkaya, İbrahim Söylemez, Mehmet Zafer, Hayri Erat, Süleyman Yaman, Arif Akbulut ve Aziz Akış’a birer plaket takdim ederek teşekkür etti. Tavlı açıklamasında, "Mahallelerimizdeki gücümüz, teşkilatımızın bel kemikleri, görevlerini devreden kıymetli mahalle başkanlarımıza teşekkür plaketlerini takdim ettik. Başkanlarımıza bu zamana kadar ki azimli, gayretli ve başarılı çalışmaları için yürekten şükranlarımı sunuyorum" dedi.