Göztepe – Galatasaray,  Fenerbahçe – Konyaspor ve Başakşehir – kasımpaşa Maçlarından sonra Spor Toto Süper Lig'de bugün şampiyon belli oluyor.

Bir yanda şampiyon olmak için mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir. Diğer yanda da Şampiyonlar Ligi potasında yer alabilmek adına sahaya çıkan Beşiktaş’lı taraftarlar sosyal medya üzerinden bir birlerine atıp tutarak sözlü saldırıda bulunurken, buna en güzel örnek Alanya sokaklarından geldi. Üzerine Galatasaray ve Fenerbahçe formasını giyen gençler yan yana oturup, taraftarı olduğu takımlarının bayraklarını ellerinde sallamaları görülmeye değer.

ŞAMPİYON KİM OLACAK

Süper Lig'de 34. hafta maçlarında 2017-18 sezonu şampiyonu belli olacak..

İşte hesaplar...

72 puanda bulunan Galatasaray şampiyonluk yolunda büyük avantaja sahip. Sarı-kırmızılıların ipi göğüslemesi için Göztepe deplasmanından 1 puan alması yeterli olacak. Olası bir yenilgi durumunda ise farklı hesaplar devreye girecek.

Galatasaray yenilirse, buna Başakşehir’in olası bir puan kaybı eklenirse Fenebahçe'nin şampiyonluğu için Konyaspor maçında galibiyet yeterli olacak. Galatasaray yenilip, Başakşehir Kasımpaşa'ya karşı kazanırsa bu durumda Fenerbahçe'nin aldığı sonuca bakmaksızın şampiyon Başakşehir olacak.